Inkoop

Maak online kennis met Subsidiemanager

Neem deel aan de online kennismaking met Subsidiemanager op maandag 27 mei van 11.00 tot 11.30 uur.

Als lid van Goede Doelen Nederland kun je voortaan tegen een scherp tarief gebruik maken van de dienstverlening van Subsidiemanager.

Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met Subsidiemanager. Als lid kun je voortaan met ledenkorting gebruik maken van de tool van Subsidiemanager. Nieuwsgierig naar wat Subsidiemanager voor jou kan betekenen?

Online kennismaking
Neem deel aan de online kennismaking op maandag 27 mei van 11.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie laten Peter Potter en Nicky Drijvers zien hoe je via de tool passende financiering voor jouw projecten kunt vinden. Meld je hiervoor vrijblijvend aan via n.drijvers@subsidiemanager.nl.

Over Subsidiemanager
Via de tool van Subsidiemanager zie je direct de beste match tussen het project waarvoor je funding zoekt en geschikte fondsen & subsidies. Je krijgt zicht op de beschikbaarheid en voorwaarden van grote landelijke fondsen, regionale en lokale fondsen en de, vaak onbekendere, familiefondsen. Daarnaast zijn relevante overheidssubsidies voor de non-profit sector in de database opgenomen.

Lees hier meer over onze samenwerking en de kortingen die leden krijgen bij Subsidiemanager.