Subsidiemanager

Voor iedereen een toegang tot fondsen en subsidies.
Subsidiemanager hero afb 600x300
Marketing & fondsenwerving

Vind eenvoudig financiering voor jouw projecten!

Bekijk onze inkoopafspraken

SubsidieManager helpt (non-profit) organisaties die zelfstandig subsidies en fondsen willen werven om hun doelen te verwezenlijken. Via hun tool zie je direct de beste match tussen het project waarvoor je funding zoekt en geschikte fondsen & subsidies. Je krijgt zicht op de beschikbaarheid en voorwaarden van grote landelijke fondsen, regionale en lokale fondsen en de, vaak onbekendere, familiefondsen. Daarnaast zijn relevante overheidssubsidies voor de non-profit sector in de database opgenomen.

De SubsidieManager is bedacht en ontwikkeld door SubsidieGezocht, die al 15 jaar (non-profit) organisaties helpt bij het vinden van geld voor hun mooie plannen en idee├źn.

Up-to-date database met duizenden fondsen & subsidies
Het team van Subsidiemanager heeft goed zicht op het fondsen- & subsidielandschap. Dagelijks zijn ze druk bezig om (nieuwe) fondsen & subsidies te vinden en om hun database met beschikbare fondsen up-to-date te houden. Via slimme software zijn ze op de hoogte van de laatste wijzigingen bij de fondsen of wanneer een nieuwe subsidie beschikbaar komt. SubsidieManager houdt je via nieuwsbrieven op de hoogte van deze nieuwe kansen.

Ledenvoordeel
Leden ontvangen korting bij Subsidiemanager. Bekijk het ledenvoordeel bij de inkoopafspraken (achter de inlog).

Inkoop afspraken van Subsidiemanager

Inkoopafspraak Subsidiemanager