Nieuwjaarsborrel Goede Doelen Nederland

Traditiegetrouw willen wij weer graag met onze leden en onze relaties proosten op het nieuwe jaar.

Wij kijken terug op een jaar waarin veel is gebeurd en wij samen met jullie veel hebben bereikt. Kenmerkend dit jaar was wel de intensieve en constructieve samenwerking binnen de sector, met leden én met onze partners.
Zo hebben we met een brede coalitie van partijen een gezamenlijk actieplan integriteit opgesteld, direct nadat in februari de berichten naar buiten kwamen over grensoverschrijdend gedrag van internationale hulverleners. We hebben als sector een vuist gemaakt en laten zien dat veranderkracht en het lerend vermogen van de sector groot is.

Ook hebben we samen met leden en onze partners de Impact Challenge een volgende fase ingeloodst. Tijdens het Event op 29 maart 2019 wordt de eerste Impact Award uitgereikt. Ook daar staat het lerend vermogen van onze sector centraal.
Een ander mooi resultaat is het Erkenningspaspoort dat we samen met leden en het CBF hebben ontwikkeld. Transparant zijn we al, maar vanaf maart 2019 bieden we het publiek ‘Transparantie in één oogopslag’. Een kroon op de zelfregulering door de sector waarmee we het publieksvertrouwen verder kunnen versterken.

Voor Goede Doelen Nederland was 2018 ook het jaar dat we weer 16 nieuwe leden hebben mogen verwelkomen. Hiermee is onze vereniging nog relevanter geworden als aanspreekpunt voor en over goede doelen.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de resultaten en successen waar we met trots op terugkijken. We willen ook vooruitkijken door samen het glas te heffen op een nieuw inspirerend jaar.

Aanmelden kan via aanmelden@goededoelennederland.nl