Communicatie Marketing & fondsenwerving Bedrijfsvoering & financiën Betalingsverkeer HR Impact Innovatie Integriteit Schenken & nalaten Vrijwilligersmanagement Inkoop

Online informatiesessie ‘Je branchevereniging’: maak kennis met Goede Doelen Nederland en ons aanbod

Graag nodigen we nieuwe leden uit voor de online informatiesessie ‘Je branchevereniging’ op dinsdag 21 november van 9.00 tot 10.00 uur. In dit uur kun je kennis maken met de vereniging en met andere nieuwe leden.

Je branchevereniging

Directeur Margreet Plug geeft meer inzicht in hoe de vereniging werkt en van welke diensten je als lid gebruik kunt maken. Daarnaast geeft ze een update over de actuele ontwikkelingen in de sector en hoe wij daar op inspelen. Ook horen wij graag hoe je het lidmaatschap tot nu toe ervaart.

Kennisdeling

Als branchevereniging stimuleren we kennisdeling door het organiseren van (online) kennissessies, webinars en trainingen, door het activeren van communities en het delen van kennis op onze website. Dit is soms een zoektocht. Relatiebeheerder Sandra van der Wal geeft een digitale rondleiding op de website waarop de communities en een verzameling aan onderzoeken, documenten en handreikingen te vinden is.

Inschrijven