Communicatie Marketing & fondsenwerving

Online Kennis Festival

Goede Doelen Nederland en Nederland Filantropieland organiseerden op donderdag 29 oktober 2020 voor het eerst het Online Kennis Festival, de volledige online editie van het Live Kennis Event. Het Online Kennis Festival is een dag die volledig in het teken stond van kennisdeling en inspiratie. Er was een boordevol programma met onder andere 12 workshops met thema’s als marketing en fondsenwerving in crisistijd, impact meten en fondsenwervingstrends.

Voor meer informatie over de workshops download je het programma (pdf) aan de rechterkant van deze pagina, onder het kopje documenten.

De workshops zijn opgenomen en je kunt hier onderaan de pagina de beelden terugzien. Je moet daarvoor ingelogd zijn op je ledenaccount. De PowerPoint slides download je aan de rechterkant van deze pagina, onder het kopje documenten.

Leden van NLFL die geen inlog op de website van Goede Doelen Nederland hebben kunnen hier de workshops bekijken.

Let op: Deze opnames zijn eigendom van Goede Doelen Nederland en zijn uitsluitend bedoeld voor de leden van onze vereniging. Het publiceren of bewerken van deze beelden en/of het delen met derden is niet toegestaan.