Presentatie Graydon met workshop voor inkopers

Op 2 december organiseren we samen met Graydon een bijeenkomst. Zij zullen tijdens deze bijeenkomst kennis met ons delen over het gebruik van data bij leveranciersmanagement en over het beperken van risico’s in de samenwerking met externe partijen.

Sinds juli 2019 heeft Goede Doelen Nederland een samenwerking met Graydon Nederland, een aanbieder van informatie over o.a. de kredietwaardigheid van bedrijven. Zij zetten grote hoeveelheden data uit diverse bronnen om naar concrete informatie en rapportages. Als lid kun je hun diensten afnemen met tenminste 20% korting. Bij deze bijeenkomst kun je kennismaken met de dienstverlening van Graydon, maar belangrijker is dat het een vrijblijvende en leerzame bijeenkomst wordt. De bijeenkomst is geschikt voor leden die al klant zijn van Graydon, klant willen worden en leden die geen klant willen worden maar interesse hebben in het onderwerp.

Programma

13:30 – 14:00 Inloop en welkom

14:00 – 14:15 Opening

14:15 – 14:30 Suzanne Koenders, Inkoopmanager van de Hartstichting, vertelt over het gebruik van informatie over leveranciers in haar inkoopproces

14:30 – 16:15 Workshop: ‘Leveranciersmanagement - hoe helpt data je de ideale leverancier te vinden?’ gegeven door John Swaab, Business Consultant bij Graydon, en Roland Hoff, Accountmanager bij Graydon. Waar kun je op letten om te zien dat een bedrijf financieel gezond is? Bij welke opvallende situaties moet je alert zijn om te voorkomen dat je financieel risico loopt? Hoe herken je aanwijzingen, zoals een risicoadres of een sanctielijst, die zouden kunnen leiden tot reputatieschade voor je eigen organisatie?

16:15 – 16:30 Afronding

16:30 – 17:00 Borrel en informele discussie

Alle aanwezigen ontvangen een gratis sectoranalyse naar keuze (denk aan bijvoorbeeld drukkerijen of reclamebureaus), waarmee je inzicht krijgt in de ontwikkelingen binnen deze sector. Zo krijg je onder andere een beeld van het aantal bedrijven dat werkzaam is in deze sector, hoeveel nieuwe bedrijven er zijn bijgekomen en welke bedrijven juist gestopt zijn. Ook zie je welke bedrijven groeien of juist krimpen en krijg je inzicht in de financiële gezondheid van de bedrijven in dit segment.

Datum, tijd, locatie
Maandag 2 december van 14.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur), Goede Doelen Nederland in Amsterdam.

Presentatie
De presentatie van deze bijeenkomst staat bij DOCUMENTEN (achter de inlog) op deze pagina.