Impact

Rondetafelbijeenkomst over impactgericht werken

Op dinsdag 18 juni organiseert Goede Doelen Nederland een Rondetafelbijeenkomst over impactgericht werken.

Impactgericht werken stelt goede doelen in staat om doelstellingen concreet te definiëren, hun inzet te optimaliseren om meetbaar het verschil te maken. Bovendien kan impactgericht werken een positieve invloed hebben op het aantrekken van steun en financiering, omdat donateurs en stakeholders vaak geïnteresseerd zijn in de tastbare effecten van hun bijdragen. Van elkaar leren en elkaar inspireren staat tijdens deze bijeenkomst centraal.

Programma
We gaan in twee ronden met elkaar in gesprek over onderwerpen als werken met een Theory of Change, hoe zet je AI in voor monitoring & evaluation of welk proces vraagt het implementeren van impactgericht werken in je organisatie? Elke ‘ronde tafel’ wordt begeleid door iemand met praktijkervaring of kennis van zaken. Ook komt Manouk van Dam, Key Account Manager bij Tony Chocolonely vertellen over hoe dit Nederlandse bedrijf hoe je met chocoladerepen positieve impact maakt: Het gaat over wát we doen, hóe we dat doen, maar vooral ook waaróm we dat doen. Klik op de link onderaan deze pagina voor het programma.

Datum, tijd & locatie
De bijeenkomst is op dinsdag 18 juni van 13.30 tot 18.00 uur in de Tuinzaal in Utrecht (Bollenhofsestraat 138-A).
Deelname is voor leden van Goede Doelen Nederland. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden
Meld je aan via dit Google Formulier.

Documenten
Bekijk onderaan deze pagina (onder Downloads) het programma Rondetafelbijeenkomst impactgericht werken dinsdag 18 juni 2024.
Bekijk hier (onder Downloads) het document met de terugkoppeling van de eerste Rondetafelbijeenkomst Impactgericht Werken op 17 april 2023.