Integriteit

Training morele moed

Goede Doelen Nederland en Partos organiseren samen met Nyenrode Business Universiteit de training morele moed.
Een medewerker van een goed doel moet doen wat hij/zij moreel juist acht, ondanks de consequenties. Er is moed nodig om te gaan staan voor je morele kompas. Tijdens deze training ontwikkelen deelnemers gezamenlijk een handelingsrepertoire om nee te zeggen, lastige kwesties aan de kaak te stellen en gevoelige zaken op de agenda te zetten.

De training wordt op maat gemaakt. Deze sluit zo aan bij de specifieke werkpraktijk van de deelnemers. Voor alle details van de training klik hier (zie onder DOCUMENTEN, achter de inlog).

Deze training wordt gegeven door Drs. Maarten de Jong. Maarten is docent toegepaste bedrijfsethiek, professionele integriteit, morele dilemma’s en bestuursadviseur Integriteit & Organisatie in vele sectoren van de samenleving. Hij studeerde aan de Nederlandse Politieacademie (NPA) in Apeldoorn en forensische gedragskunde (criminologie) met strafrecht aan de juridische faculteit van de Rijksuniversiteiten van Groningen en Leiden.

Datum:
Dinsdag 25 februari van 13.30 – 17.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur).

Prijs:
Bekijk hier de tarieven (achter de inlog).
Het minimumaantal deelnemers is 10, het maximale aantal deelnemers is 20.

Locatie:
Goede Doelen Nederland (James Wattstraat 100, Amsterdam)

Aanmelden
Deze training is alleen voor leden van Goede Doelen Nederland en leden van Partos.
Je kan je aanmelden via aanmelden@goededoelennederland.nl

Let op: bij annulering vanaf twee weken vóór de training ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd en bij annulering vanaf één week vóór de training ben je 100% van het cursusgeld verschuldigd. Je kunt je wel laten vervangen door een collega. Goede Doelen Nederland behoudt zich het recht voor de training te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze annuleringsvoorwaarden.