Integriteit

Training morele oordeelsvorming

Doe mee aan de training morele oordeelsvorming op maandag 10 februari van 13.30 tot 17 à 17.30 uur bij Goede Doelen Nederland (James Wattstraat 100, Amsterdam).

In drie uur leer je de vaardigheden om integriteit en morele dilemma’s bespreekbaar te maken in je organisatie. Ook krijg je inzicht in de belangrijkste begrippen en de toepassing ervan in je werk. De training wordt op maat gemaakt. Deze sluit zo aan bij de specifieke werkpraktijk van de deelnemers en de daarbij horende dilemma’s. Je kan ook kiezen voor een uitbreiding van deze training met ‘moreel beraad’. Voor alle details van de training klik hier (zie onder DOCUMENTEN, achter de inlog).

De training wordt gegeven door Maarten van Zwieten van Integriteit op Maat. Met vragen kan je bij hem terecht via maarten@integriteitopmaat.nl of bij ondergetekende. Na het volgen van deze training ontvang je een certificaat van Integriteit op Maat (geef de te vermelden naam door bij je aanmelding).

Het minimum aantal deelnemers is 8 personen.
Deze training is alleen voor leden van Goede Doelen Nederland en leden van Partos.

Je kan je aanmelden via aanmelden@goededoelennederland.nl. Geef daarbij door voor welke vorm je kiest:

  1. Een algemene training morele oordeelsvorming; of
  2. Training morele oordeelsvorming inclusief moreel beraad.

Belangrijk: bij annulering vanaf twee weken vóór aanvang van de eerste workshop ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd en bij annulering vanaf één week vóór aanvang ben je 100% van het cursusgeld verschuldigd. Je kunt je wel laten vervangen door een collega. Goede Doelen Nederland behoudt zich het recht voor de training te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen. Bij aanmelding ga ja akkoord met deze annuleringsvoorwaarden.