Impact

Webinar: Doe mee met de Impact Challenge Award!

Ook dit jaar vindt de Impact Challenge Award plaats! De Impact Challenge Award is een prijs voor goede doelen die een bijzondere ontwikkeling hebben doorgemaakt rondom impactgericht werken en hun kennis en ervaringen daarover willen delen met anderen. De Impact Challenge Award reiken we online uit op 27 november tijdens het Impact Challenge Event. Doe mee!

Met de Impact Challenge dagen we elkaar uit om de impact van de goededoelensector te vergroten en beter zichtbaar te maken. Door kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. We kunnen namelijk veel van elkaar leren. De Impact Challenge Award is hier onderdeel van. De Impact Challenge is een sectorbreed initiatief om gezamenlijk de maatschappelijke impact van de goededoelensector verder te vergroten en zichtbaar te maken.

Webinar Impact Challenge Award op 24 september
Alle goede doelen zijn welkom om mee te dingen naar de award. De enige voorwaarde is dat je iets geleerd hebt over het vergroten van je impact en dat je dit kunt vertalen naar een concreet advies voor collega organisaties. Ben je nieuwsgierig naar deze award en overweeg je mee te doen? Op 24 september geven we van 10.00 – 11.00 uur een webinar speciaal over de Impact Challenge Award. De winnaar van 2019 Liliane Fonds met het Breaking down Barriers project, neemt ons mee met hun ervaringen en wat deze award heeft betekend voor hen. Niek Bakker van MDF vertelt wat een case sterk maakt voor deze award. Hij heeft vorig jaar 2 organisaties begeleid bij de voorbereiding op de prijs en goed zicht gehad op de cases. Tenslotte staat vraagbaak Susanne Eskens klaar om al jouw vragen te beantwoorden over de award en de weg er naartoe.

Inzendingen Impact Challenge Award voor 14 oktober
Tot woensdag 14 oktober kan je een case indienen voor de eerste pitchronde waarin je beschrijft wat je hebt geleerd over het vergroten van je impact. Kijk op de website voor aanmelding en meer informatie.

Prijs
De winnaar van de Impact Challenge Award krijgt de beschikking over een Persoonlijk Impact Team met experts van ABN AMRO. Samen met hen bekijk je welke ondersteuning je nodig hebt om de volgende stap te maken in het realiseren van meer impact met jouw organisatie. De overige finalisten worden door de Impact Challenge gekoppeld aan Avance Impact, MDF, Sinzer en Shape Your World voor een persoonlijke consult om de impact van hun organisatie nog verder te vergroten.

De Impact Challenge is een initiatief van en voor de goededoelensector.