Webinar fondsenwerven in tijden van Corona

Deze webinar op 9 april 2020 werd georganiseerd door Nederland Filantropieland in samenwerking met Goede Doelen Nederland.

De coronacrisis is ook voor goede doelen een nieuwe en onbekende uitdaging. Iedereen loopt rond met dezelfde vragen: mag ik donateurs op dit moment om aandacht vragen voor mijn zaak? Hoe betrek ik mensen, zonder over hun reële zorgen heen te stappen? En wat doe je, nu collectanten en straatwervers thuis moeten blijven? Sommige organisaties trappen hard op de rem, terwijl anderen juist grote stappen vooruit zetten.

In dit gratis webinar deelde WWAV-strateeg Ard Lok zijn visie op fondsenwerving in tijden van corona. Dat deed hij samen met René Vlug, die als hoofd fondsenwerving en communicatie van ZOA besloot om de collecteweek totaal anders te organiseren en hier verrassende resultaten mee behaalde.

In het tweede deel werd het webinar een vraag- en antwoordsessie. Tijdens dit deel schoof Arko Hoondert aan. Arko is bij KWF verantwoordelijk voor bijzondere relaties en events en zal vanuit zijn rol bij KWF ingaan op vragen.

Het webinar werd gemodereerd door Baukje Stam.

Dit webinar is terug te zien op de website van Nederland Filantropieland.