Workshop Werken aan Impact

Goede Doelen Nederland en Partos bieden een workshop aan over de Verandertheorie. De Verandertheorie of Theory of Change (ToC) is een instrument voor organisaties om de relatie tussen activiteiten en beoogde effecten te versterken. In een inspirerende bijeenkomst nemen deelnemers kennis van het ToC-gedachtegoed, raken zij geïnspireerd door praktijkvoorbeelden van collega-organisaties en krijgen zij inzicht in de mogelijke betekenis van een ToC voor hun eigen organisatie. De workshop is bedoeld voor leden van Goede Doelen Nederland en Partos en voor andere organisatie mits zij de Erkenning hebben.

Na afloop maken deelnemers kennis met opleidingen op het gebied van impactrealisatie, aangeboden door Goede Doelen Nederland en Partos, en krijgen gelegenheid om mee te denken over aanvullende gezamenlijke leeractiviteiten en intervisie op dit gebied.

Dit initiatief vindt plaats in het kader van de Impact Challenge, een sector breed initiatief om de maatschappelijke impact van de goededoelensector te vergroten en meer zichtbaar te maken. De Challenge daagt goede doelen uit om met elkaar te delen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Doelstelling
Deelnemers nemen kennis van het ToC-gedachtegoed en worden geïnspireerd door wat dit voor hun organisatie kan betekenen.

Doelgroep
Besluitvormers en beleidmakers van goededoelenorganisaties.

Aantal deelnemers
Maximaal 35 personen (minimaal 10).

Kosten
€ 30,- voor leden van Goede Doelen Nederland en Partos
€ 50,- voor andere organisaties (mits erkend).

Datum
Maandag 3 juni 2019 van 14.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur - erna een borrel).

Locatie
Goede Doelen Nederland, James Wattstraat 100 (5e etage), 1097 DM Amsterdam.

Facilitator
Adriaan Korevaar, Shape Your World.
Niek Bakker, MDF.

Aanmelden
Deze workshop zit vol! aanmelden is helaas niet meer mogelijk.