20 januari: afscheid Gosse Bosma en nieuwjaarsreceptie

Op 20 januari nemen we feestelijk afscheid van Gosse Bosma als directeur van Goede Doelen Nederland. Dit doen we vanaf 15.30 (inloop 15.00 uur) uur in VONDEL CS Amsterdam.

We staan dan stil bij de grote bijdrage die Gosse vanaf het prille begin heeft geleverd aan de ontwikkelingen binnen de sector en van de brancheorganisatie Goede Doelen Nederland en daarvoor VFI. Met een kort inhoudelijk programma gaan we vervolgens in op de uitdagingen voor de sector in voorbereiding op de verkiezingen in 2021. Gosse zal vanuit zijn nieuwe positie als zelfstandig adviseur ‘public affairs’ hier nauw bij betrokken zijn en voor een deel van zijn tijd de lobby van Goede Doelen Nederland en SBF in Den Haag en Brussel ondersteunen.

Rond 16.30 - 17.00 uur is er een ode aan Gosse, zijn er woorden van afscheid en willen wij samen met de aanwezigen proosten op een inspirerend en mooi 2020.

Graag aanmelden via aanmelden@goededoelennederland.nl en aangeven of je bij het hele programma aanwezig bent of alleen bij de borrel (vanaf 16.30 uur).

Laatste nieuws

Euros geld briefjes 740x320
Onderscheid in risiconiveau stichtingen in derde National Risk Assessment
Tweedekamer
De evaluatie van de giftenaftrek afgerond
Stichting reclame code
Nieuwe Consumenten Adviesraad bij Stichting Reclame Code