22 nieuwe leden voor Goede Doelen Nederland in 2019

In 2019 hebben we 22 organisaties mogen verwelkomen als nieuw lid. We zien nog steeds een groeiend aantal goede doelen, met uiteenlopende missies, die zich bij ons aansluiten.

We stellen je graag de nieuwste 11 leden voor. Van harte welkom allen.

Stichting Vrienden van MeerZoo zet zich in voor de opvang, verzorging en permanente huisvesting van afstandsdieren (en/of in beslag genomen dieren) vooral invasieve en exotische diersoorten.

ReachAnother Foundation werkt aan de verbetering van de gezondheidszorg in Ethiopië en richten zich met name op baby’s die met een waterhoofdje of een open ruggetje zijn geboren.

Muziekspeelplaats wil dat ieder kind in aanraking kan komen met muziek, ook als daar geen geld voor is of wanneer een beperking kinderen blokkeert muziek te maken.

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis maakt projecten mogelijk die het welzijn en verblijf van patiënten in het Maasstad Ziekenhuis verbeteren met steun van particulieren, bedrijven en andere instellingen.

De Hond Kan De Was Doen bekostigt trainingen voor mensen met een beperking met hun assistentiehond.

Enjoy Cleaning Up heeft als doel de wereld een klein stukje schoner te maken en vooral te houden. Joy, de opruimhond is de inspiratiebron en speelt als aaibare factor een grote rol.

Hartpatiënten Nederland staat de omvangrijke groep hartpatiënten met raad en daad bij, en helpt ze hun weg te vinden in de zorg.

Achter de Regenboog ondersteunt kinderen, jongeren en hun ouders in Nederland die te maken krijgen met de dood.

Plastic Soup Foundation pakt de bron aan van de plasticsoep, zoals microplastics in cosmetica en synthetische vezels uit kleding, opdat er geen plastic afval meer in het water terecht komt.

IBO-Nederland vindt uniek werk in het buitenland voor vrijwilligers die willen helpen bouwen aan betere leefomstandigheden van mensen.

Our Energy Foundation zorgt met zonne-energie voor een betrouwbare en stabiele stroomvoorziening opdat instellingen en scholen in Afrika zorg en onderwijs kunnen bieden.

Laatste nieuws

Itgd nieuwsbrief
Nieuws van ITGD
Direct Dialogue
Motie Zeedijk met betrekking tot huis-aan-huis werving en colportage aangenomen
Presentatie Geven in Nederland 2024
Onderzoek ‘Geven in Nederland 2024’ gepubliceerd