Doe mee aan de Impact Challenge Award

Op 27 november vindt de uitreiking van de Impact Award weer plaats! De Impact Award is een prijs voor goede doelen die een bijzondere ontwikkeling hebben doorgemaakt rondom impactgericht werken en hun kennis en ervaringen daarover willen delen met anderen. Vanaf volgende week is het mogelijk voor goede doelen om zich in te schrijven en mee te dingen naar de prijs: een door ABN AMRO samengesteld Persoonlijk Impact Team om gezamenlijk de next steps voor impact te maken.

Impact Challenge
De Impact Award is onderdeel van de Impact Challenge. Een sectorbreed initiatief van goede doelen, Goede Doelen Nederland en het CBF. Doel is om de maatschappelijke impact van de goededoelensector te vergroten en meer zichtbaar te maken. De Challenge daagt goede doelen uit om met elkaar te delen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Meer informatie en het laatste nieuws over de Impact Award vind je op www.impact-challenge.nl.

Aftrap Impact Challenge 2020
Op 2 juli vond de aftrap van de Impact Challenge plaats via een webinar. Dit webinar gaf een inkijk in:

  • De eerste resultaten van het CBF-onderzoek hoe systematisch goede doelen aan hun impact werken
  • Een pakkend impact voorbeeld van Simavi
  • De impacttool Social Handprint van Maex

Heb je het webinar gemist? Kijk het hier terug (achter de inlog).

Laatste nieuws

De buurt
Stichting De Buurt nieuw lid bij Goede Doelen Nederland
Beeld adviesrapport Advies behoud giftenaftrek
Adviesrapport behoud giftenaftrek: reactie op aangekondigde bezuiniging op de giftenaftrek en op het SEO onderzoek ‘Geven en nemen’
Ingridvanengelshoven
Ingrid van Engelshoven nieuwe voorzitter van raad van toezicht Goede Doelen Nederland