Goede doelen Nederland in Telegraaf en Trouw

Vrijdag 13 december en maandag 16 december zijn diverse artikelen en de media verschenen.

Interview met Jan van Berkel
De Financiële Telegraaf publiceerde 13 december een interview met Jan van Berkel met de titel ‘Regels van het kabinet bedreigen werk van goede doel’. Hij gaat met name in op de opeenstapeling van overheidsmaatregelen die een bedreiging vormen voor het werk van goede doelen. Hij doet daarbij de oproep aan coördinerend minister Dekker om actiever collega-bewindslieden aan te spreken op maatregelen die het werk van onze sector belemmeren.

Twee interviews met Margreet Plug
Ook verscheen 13 december in de bijlage ‘Een Bewust Leven’ in Dagblad Trouw een interview met Margreet Plug over nalaten aan goede doelen. Op pagina 8 vind je het interview met de titel ‘Aan een erkend goed doel kun je met een gerust hart nalaten’. Er wordt ingegaan op het feit dat geven diep in het DNA zit van Nederlanders en dat steeds meer wordt nagelaten aan goede doelen, hoe dit werkt en wat de mogelijkheden zijn.

Maandag 16 december is in de bijlage ‘Make a Difference’ in de Telegraaf een interview met Margreet Plug verschenen. In het interview gaat Margreet in op hoe bijgedragen kan worden aan een betere wereld en hoe donateurs het verschil kunnen maken. Ze geeft een aantal voorbeelden hoe goede doelen het verschil maken en hoe goede doelen en alle mensen die goede doelen ondersteunen het cement van de samenleving vormen.

Laatste nieuws

De buurt
Stichting De Buurt nieuw lid bij Goede Doelen Nederland
Beeld adviesrapport Advies behoud giftenaftrek
Adviesrapport behoud giftenaftrek: reactie op aangekondigde bezuiniging op de giftenaftrek en op het SEO onderzoek ‘Geven en nemen’
Ingridvanengelshoven
Ingrid van Engelshoven nieuwe voorzitter van raad van toezicht Goede Doelen Nederland