Jan-Willem de Bruin gestart als projectcoördinator bij Goede Doelen Nederland

Jan Willem de Buin 2

Per 1 september is Jan-Willem de Bruin bij ons gestart als project coördinator.

Jan-Willem is de afgelopen 20 jaar in diverse functies werkzaam geweest bij COC Nederland. In zijn nieuwe functie bij Goede Doelen Nederland gaat hij zich met name bezighouden met vrijwilligersmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, privacy & AVG, maatschappelijke diensttijd en Cybersecurity.

Jan-Willem over zijn nieuwe baan: “Met mijn 20 jaar ervaring bij COC Nederland heb ik ervaren wat Goede Doelen Nederland als brancheorganisatie voor je kan betekenen. Ik kijk ernaar uit om mijn skills voor de hele sector in te zetten en daarmee tegelijkertijd mijn horizon te verbreden. Het is een brede functie, maar met een focus op een aantal dossiers. Beleid is nodig, maar ik houd zelf vooral ook van praktisch en bruikbaar en wil in de ondersteuning richting onze leden vooral vanuit hun perspectief blijven denken. Dan komt mijn ervaring bij een goed doel goed van pas!”

Je kunt hem bereiken via debruin@goededoelennederland.nl of 06 - 51 82 28 54.

Laatste nieuws

De buurt
Stichting De Buurt nieuw lid bij Goede Doelen Nederland
Beeld adviesrapport Advies behoud giftenaftrek
Adviesrapport behoud giftenaftrek: reactie op aangekondigde bezuiniging op de giftenaftrek en op het SEO onderzoek ‘Geven en nemen’
Ingridvanengelshoven
Ingrid van Engelshoven nieuwe voorzitter van raad van toezicht Goede Doelen Nederland