Jim Stolze over de uitdagingen van AI

Op het jubileumcongres 1 november van Goede Doelen Nederland met de titel: ‘Verkenning van de Toekomst’ neemt Jim Stolze ons mee in de wereld van Artificial Intelligence. Wat gebeurt er al op het gebied van AI en welke impact heeft dit op onze samenleving en welke uitdagingen zijn er voor goede doelen?

De samenleving verandert snel door de digitale transformatie. Dit heeft grote invloed op het werk en de positie van goede doelen. Met het programma Verkenning van de Toekomst verkent Goede Doelen Nederland samen met leden, samenwerkingspartners en experts de nieuwe mogelijkheden die deze digitale transformatie met zich meebrengt. De komende jaren staat in het programma telkens één technologische ontwikkeling centraal. Dit jaar geven we inzicht en visie op de ontwikkeling en toepassing van AI met onder andere Jim Stolze.

Het Jubileumcongres wordt georganiseerd ter ere van het 25-jarig bestaan van Goede Doelen Nederland. Samen met onze leden en samenwerkingspartners kijken we terug op 25 jaar Goede Doelen Nederland, de ontwikkelingen in de sector en verkennen we vooral de uitdagingen voor de toekomst. Naast Jim Stolze zijn er meer inspirerende sprekers zoals Alexander Rinnooy Kan en Bas Haring die de eerste Goede Doelen Lezing houdt.

Laatste nieuws

Tweedekamer
Twee belangrijke amendementen aangenomen voor behoud klantrelatie van goede doelen en loterijen
Logoreddeafgiftenaftrek
Petitie ‘Red de giftenaftrek, geef om de samenleving’
24 Actie BTW
Gezamenlijke actie 'Je belast er heel Nederland mee'