Kennisfestival 2023 groot succes

Kennisfestival spreker

Op 8 november vond het Kennisfestival plaats in De Bibliotheek in Utrecht. Met een grote opkomst, gerenommeerde sprekers en een gevarieerd aanbod van kennissessies en lezingen was het Kennisfestival een groot succes.

Het Kennisfestival startte met een indrukwekkend optreden van de zanger Kemal van de Herman Brood Academie. Daarna nam de keynote spreker Marc van Eck het woord. Marc is medeoprichter en CEO bij New Growth Strategies en een vooraanstaand spreker op het gebied van merkpositionering, (internal) branding en strategie. Hij legde uit wat de kracht is van een sterk merk, waarbij het merk als kompas dient voor de gehele organisatie en bepalend is voor alle acties. Met tastbare voorbeelden wist hij de zaal van het begin tot het eind te boeien en te prikkelen.

Vol nieuwe indrukken en inzichten gingen de deelnemers uiteen in twee rondes van tien parallelsessies met een gevarieerd programma van workshops en lezingen. Onder andere Bas Welling (Wefilm), bekend om bekroonde campagnes met Interpolis en Milieudefensie, hield in de Filmzaal van de bibliotheek een lezing over hoe filmische creativiteit direct kan bijdragen aan impactdoelen en hoe je mensen vooral emotioneel kan raken. Ment Kuiper, ervaren marketeer, bedrijfskundige en communicatieprofessional, sprak over de impact van digitalisering en het daardoor steeds sneller veranderende communicatielandschap. Ben je benieuwd naar het volledige programma? Je kunt hier alles teruglezen over de sessies en sprekers.

Na het dagprogramma was er een gezellige borrel in het Restaurant van de Bibliotheek waar bijgepraat en genetwerkt werd. Het was pas na 19.00 uur toen de laatste deelnemers het Kennisfestival verlieten. Wij kijken terug op een geslaagde dag. We danken alle sprekers en gasten hartelijk voor hun bijdrage en zien iedereen graag terug in 2024!

Wil je nog even nagenieten? Bekijk hier alle foto’s van het Kennisfestival 2023.

Het Kennisfestival werd oorspronkelijk georganiseerd door Nederland Filantropieland (NLFL). Nadat NLFL is opgegaan in Goede Doelen Nederland is het Kennisfestival door ons voortgezet.

Laatste nieuws

Euros geld briefjes 740x320
Onderscheid in risiconiveau stichtingen in derde National Risk Assessment
Tweedekamer
De evaluatie van de giftenaftrek afgerond
Stichting reclame code
Nieuwe Consumenten Adviesraad bij Stichting Reclame Code