Kom 28 november naar Civil Power

Visual CIVILPOWER2023 v3

Ontdek hoe meerjarige financiering de sector kan veranderen en een fundament kan leggen voor effectieve samenwerking en duurzame oplossingen.

Fondsen én goede doelen zitten vast in de eindeloze carrousel van aanvragen. Terwijl grote problemen alleen opgelost kunnen met langetermijnbeleid. Twee ngo’s leggen uit waarom meerjarige financiering het verschil maakt. Twee fondsen delen hoe je toewerkt naar een duurzame strategie.

Sprekers

Henriette Hulsebosch, directeur van Kansfonds vertelt over ‘Van pleisters plakken naar duurzame oplossingen’. Mariëlle Dekker, directeur van Augeo Foundation, zet uiteen hoe vermogensfondsen en gezondheidsfondsen hun krachten bundelen voor gezamenlijke inzet om ingrijpende jeugdervaringen te voorkomen. Directeur Alexander Buskermolen van het Prinses Christina Concours spreekt openhartig over het laveren tussen de eisen van 75 verschillende financiers voor muziekonderwijs. De Elance Academy, voor empowerment van meisjes, vertelt over het belang van meerjarige partnerschappen met fondsen.

Civil Power is een jaarlijks event over filantropische burgerkracht voor goede doelen en vermogensfondsen en wordt georganiseerd door De Dikke Blauwe/Walburg Pers. Ook wordt de Top 100 meest invloedrijke spelers in het ‘Land van Goed Doen’ en de nummer 1 bekendgemaakt.

Locatie: Kerkgebouw De Duif, Prinsengracht 754, Amsterdam. Inloop vanaf 13.00 uur

Meer informatie over het programma, de sprekers en mogelijkheid om je aan te melden klik hier.

Laatste nieuws

Tweedekamer
Twee belangrijke amendementen aangenomen voor behoud klantrelatie van goede doelen en loterijen
Logoreddeafgiftenaftrek
Petitie ‘Red de giftenaftrek, geef om de samenleving’
24 Actie BTW
Gezamenlijke actie 'Je belast er heel Nederland mee'