Margreet Plug in jury DDB top 100

Margreet Plug 29 klein formaat

Nu de jury van editie 2024 van De Dikke Blauwe 100 bekend is, kan er gestemd worden voor de jaarlijkse ranking van de honderd invloedrijkste professionals in de wereld van filantropie.

Juryleden zijn Siep Wijsenbeek, directeur van de Vereniging van Vermogensfondsen in Nederland, Puck Hendriks, PhD-onderzoeker aan de Erasmus School of Management en Margreet Plug, directeur-bestuurder Goede Doelen Nederland. De lijst van honderd genomineerden wordt op woensdag 11 december bekendgemaakt in Amsterdam.

Jaarlijks nomineren spelers uit de wereld van filantropie de honderd invloedrijkste professionals in deze sector: major donors, bestuurders van filantropische fondsen of NGO’s en maatschappelijk investeerders. Maar ook vertegenwoordigers van brancheorganisaties, steunstichtingen en wetenschappers. Tot slot financieel en zakelijk dienstverleners voor zover actief binnen de filantropische infrastructuur. Het stemformulier vind je onderaan dit artikel.

De beoordelingscriteria zijn: impact genereren, innovatie vermogen ten toon spreiden, bereidheid kennis te delen en zichtbaarheid in de sector. Je kan je favoriete kandidaat éénmaal nomineren. Juryleden en winnaars van vorige edities kunnen geen kandidaten nomineren. Alleen stemformulieren die volledig zijn ingevuld worden in behandeling genomen. Over de uitslag van de DDB 100 is geen correspondentie mogelijk. De hele lijst wordt gepubliceerd in de major donor editie van het DDB-magazine.

Stemmen kan tot eind augustus.

Laatste nieuws

Prinsjesdag
Aangekondigde bezuiniging op de giftenaftrek voor een belangrijk deel teruggedraaid
Lammert Kamphuis
Vierde Goede Doelen Lezing door Lammert Kamphuis
Leden augustus 2024
Zes nieuwe leden aangesloten bij Goede Doelen Nederland