Nieuwe collega bij Goede Doelen Nederland

Nieuwe medewerker mariska

Op 1 november is Mariska Verwoert begonnen als notarieel jurist bij Bureau Nalatenschappen van Goede Doelen Nederland.

Na haar studie notarieel recht heeft Mariska eerst als kandidaat-notaris gewerkt. Zij heeft zich toen vooral beziggehouden met het personen- en familierecht en heeft veel ervaring opgedaan met het afwikkelen van nalatenschappen. Later is zij benoemd als toegevoegd notaris en heeft zij akten gepasseerd op alle notariële rechtsgebieden. Hierdoor heeft ze een brede kennis die goed van pas komt bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Mariska: “Ik ben gaan werken voor Goede Doelen Nederland omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan de doelstellingen van de goede doelen. Dit kan ik doen door mijn ervaring in te zetten bij het doeltreffend afwikkelen van nalatenschappen waarin goede doelen erfgenamen zijn. In de praktijk heb ik gezien dat er steeds meer goede doelen in een testament worden aangewezen als erfgenaam. Er is dan ook steeds meer controle op de afwikkeling nodig, zodat de uiterste wil van een testateur ook daadwerkelijk naar wens kan worden uitgevoerd.”

Laatste nieuws

De buurt
Stichting De Buurt nieuw lid bij Goede Doelen Nederland
Beeld adviesrapport Advies behoud giftenaftrek
Adviesrapport behoud giftenaftrek: reactie op aangekondigde bezuiniging op de giftenaftrek en op het SEO onderzoek ‘Geven en nemen’
Ingridvanengelshoven
Ingrid van Engelshoven nieuwe voorzitter van raad van toezicht Goede Doelen Nederland