Nieuwe directeur bij IMC Weekendschool

Benyamin van Raalte

Onlangs startte Benyamin Gabriël van Raalte als Directeur-Bestuurder Bedrijfsvoering van IMC Weekendschool.

Samen met directeur-bestuurder strategie Heleen Terwijn gaat hij de organisatie leiden. Benyamin werkte bij Randstad, was algemeen directeur in een HR-organisatie, werkte als directielid van JINC en als directeur Mens & Ontwikkeling bij Pantar. Zijn missie is om het onderwijsconcept te borgen door, intern en extern, integraal en vanuit bevlogenheid samen te werken.

Van Raalte: “Mijn missie is om het bewezen onderwijsconcept van IMC Weekendschool verder te brengen, het reguliere onderwijs in. Een onderwijsvorm die zó goed werkt, zou voor veel meer kinderen toegankelijk moeten zijn. Samen moeten we ons ervoor inspannen dit onderwijs structureel in het systeem te krijgen. Onze partnerscholen zijn al overtuigd van het belang van die integratie. Nu moeten we er samen voor staan: dit is wat werkt, dit is van deze tijd, dit geeft jongeren een rijke start in het leven. Samen kunnen we dit voor elkaar krijgen”.

Laatste nieuws

De buurt
Stichting De Buurt nieuw lid bij Goede Doelen Nederland
Beeld adviesrapport Advies behoud giftenaftrek
Adviesrapport behoud giftenaftrek: reactie op aangekondigde bezuiniging op de giftenaftrek en op het SEO onderzoek ‘Geven en nemen’
Ingridvanengelshoven
Ingrid van Engelshoven nieuwe voorzitter van raad van toezicht Goede Doelen Nederland