Sandra van der Wal gestart als relatiebeheerder leden bij Goede Doelen Nederland

Sandra van der Wal

Per 21 augustus is Sandra van der Wal bij ons gestart als relatiebeheerder leden.

Ook coördineert Sandra de Helpdesk. Alle aangesloten leden, alle branchegenoten én alle goede doelen die interesse hebben in een lidmaatschap kunnen vanaf nu bij Sandra terecht.

Sandra is de afgelopen 20 jaar in diverse functies werkzaam geweest in de reisbranche. In deze functies hield zij zich met name bezig met: het uitbreiden van samenwerkingen en het onderhouden van bestaande relaties. Naast haar werk is zij ook als vrijwilliger actief. Zo was zij jarenlang maatje bij Humanitas en is zij al ruim 6 jaar vrijwilligerscoördinator en bestuurslid bij Stichting Samen Lachen Amsterdam.

Sandra over haar nieuwe baan: “Ik ben gaan werken voor Goede Doelen Nederland omdat ik het maatschappelijke aspect binnen mijn werk wil vergroten. Bovendien sluit deze baan goed aan bij wat ik met veel plezier doe; het onderhouden van relaties en deze van de best mogelijke service voorzien”.

Je kunt haar bereiken via vanderwal@goededoelennederland.nl of 06 -27 92 88 36.

Laatste nieuws

De buurt
Stichting De Buurt nieuw lid bij Goede Doelen Nederland
Beeld adviesrapport Advies behoud giftenaftrek
Adviesrapport behoud giftenaftrek: reactie op aangekondigde bezuiniging op de giftenaftrek en op het SEO onderzoek ‘Geven en nemen’
Ingridvanengelshoven
Ingrid van Engelshoven nieuwe voorzitter van raad van toezicht Goede Doelen Nederland