Twee nieuwe directeuren: we stellen ze graag aan je voor

2 nieuwe directeuren

Arend-Jan Copini directeur Fondsenwerving bij Wakibi Microkredieten en Dorine Manson directeur bij KWF.

Arend-Jan Copini directeur Fondsenwerving bij Wakibi Microkredieten
Per 1 januari 2024 is Arend-Jan Copini begonnen als Directeur Fondsenwerving bij Wakibi Microkredieten. Samen met het team Partnermanagement en de partners zet hij zich in om zoveel mogelijk impact te maken voor ondernemers in ontwikkelingslanden. Arend-Jan heeft een achtergrond als fondsenwerver en heeft voor verschillende maatschappelijke organisaties gewerkt, waaronder de Maag Lever Darm Stichting.

Copini: “Ik geloof sterk in de repeterende kracht van microkredieten en ga graag in gesprek met mogelijke partners om invulling te geven aan hun maatschappelijke


Dorine Manson directeur bij KWF
Vanaf 1 januari 2024 vormt Dorine Manson samen met Carla van Gils de tweehoofdige directie van KWF. Zij volgde de vertrekkend directeur Johan van de Gronden op. Dorine heeft een indrukwekkende staat van dienst, met ruime ervaring in het besturen van zowel publieke, private als maatschappelijke organisaties. Meer dan eens heeft zij geopereerd in complexe krachtenvelden.

Manson: “Ik vind het een grote eer om directeur van KWF te zijn. Ik kijk er enorm naar uit om mij dit nieuwe, maatschappelijk zeer relevante veld eigen te maken. En om mijn kennis en ervaring in te zetten om KWF de komende jaren te vertegenwoordigen. Het verschil maken voor mensen die zijn geraakt door kanker is iets dat mij na aan het hart ligt en ik ben heel gemotiveerd me daarvoor in te zetten.”

Beeld: KWF Kankerbestrijding / Elvin Boer

Laatste nieuws

Belastngenvelop
De bezuiniging door het beperken van de giftenaftrek moet van tafel
Documenten
Hoofdlijnenakkoord raakt goede doelen
Plant n boom
Nieuw lid Goede Doelen Nederland