Vernieuwde post academische opleiding ‘Maatschappelijke Filantropie’

VU

Ben je een professional in de goededoelensector? Begin 2024 dan goed en schrijf je in voor de post academische opleiding ‘Maatschappelijke Filantropie’ aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

In deze post academische opleiding worden wetenschappelijke inzichten uit de filantropie, psychologie en bestuurskunde met elkaar verbonden. Thematisch wordt invulling gegeven aan de maatschappelijke betekenis van de filantropie voor de samenleving door het institutionele karakter ervan theoretisch te onderbouwen. Ook worden aansprekende voorbeelden van veranderkracht behandeld.

Onze leden ontvangen korting op de postacademische opleiding. Het eerste college start donderdag 11 januari, dus wees er snel bij. Meer informatie en inschrijven kan hier.

De volledige opleiding bestaat uit vijf modules, maar je kunt je ook per module inschrijven. Met als bijkomend voordeel voor leden van Goede Doelen Nederland dat ze geen €1.500 per module betalen, maar €1.200,-. Als je direct intekent voor vijf modules betaal je in totaal €5.000,-.

Doorstart
Medewerkers van Goede Doelen Nederland, KWF en het Kansfonds hebben al eerder deelgenomen aan deze opleiding. Op het moment dat de VU eind 2022 de leergang wilde stoppen is er met hen en met ons overlegd over een doorstart. De drie organisaties hebben uiteindelijk financieel bijgedragen om de doorstart mogelijk te maken. Daar staat tegenover dat de opleiding inhoudelijk verbeterd is en er een exclusieve korting (20%) voor leden van Goede Doelen Nederland geldt.

Laatste nieuws

De buurt
Stichting De Buurt nieuw lid bij Goede Doelen Nederland
Beeld adviesrapport Advies behoud giftenaftrek
Adviesrapport behoud giftenaftrek: reactie op aangekondigde bezuiniging op de giftenaftrek en op het SEO onderzoek ‘Geven en nemen’
Ingridvanengelshoven
Ingrid van Engelshoven nieuwe voorzitter van raad van toezicht Goede Doelen Nederland