Vervolg Impact Challenge met een webinar!

Op 2 juli a.s. vindt een webinar over impact plaats! Het jaarlijkse Impact Challenge Event kon dit voorjaar helaas niet doorgaan, maar we pakken de draad weer op om en hopen elkaar in het najaar mogelijk weer écht te kunnen ontmoeten. Het webinar is een initiatief van Goede Doelen Nederland en het CBF.

De coronacrisis laat zien dat goede doelen relevanter zijn dan ooit. De vraag hoe je nog impactgerichter kunt werken is daarmee ook relevanter dan ooit. De Impact Challenge is een sectorbreed initiatief om de maatschappelijke impact van de goededoelensector te vergroten en meer zichtbaar te maken. De Impact Challenge daagt goede doelen uit om ervaringen met elkaar te delen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Onder leiding van moderator Boukje Stam gaan we op 2 juli in het webinar in rap tempo door drie onderwerpen heen.

  • Hilda Alberda (Simavi) vertelt hoe zij de pandemie juist gebruiken om op een verfrissende manier impact te maken.
  • Gerjob Lootens (CBF) en Carly Relou (Impact Centre Erasmus) geven een sneak peak van een onderzoek hoe systematisch goede doelen aan hun impact werken. Doen ze dat nu beter dan in 2017, toen de eerste Impact Challenge plaatsvond?
  • Silvia Oostwegel (MAEX) vertelt kort over de Social Handprint: dé laagdrempelige tool om de impact van jouw initiatief inzichtelijk te maken in termen die voor iedereen herkenbaar zijn.

Meld je hier aan voor het webinar!

Laatste nieuws

Tweedekamer
Twee belangrijke amendementen aangenomen voor behoud klantrelatie van goede doelen en loterijen
Logoreddeafgiftenaftrek
Petitie ‘Red de giftenaftrek, geef om de samenleving’
24 Actie BTW
Gezamenlijke actie 'Je belast er heel Nederland mee'