Zes nieuwe leden aangesloten bij Goede Doelen Nederland

Leden augustus 2024

Er zijn zes nieuwe leden lid geworden van Goede Doelen Nederland. Welkom!

Digidromen
Door de digitale kloof te dichten, werkt Digidromen aan een wereld waarin alle kinderen gelijke kansen hebben om zich optimaal te ontwikkelen, ongeacht hun sociaaleconomische achtergrond. Wij zorgen ervoor dat elk kind zijn volledige potentieel kan bereiken en groot durft te dromen. Dat doen we door laptops te verstrekken aan schoolgaande kinderen, die in armoede leven in Nederland.

Kinderoncologische Vakantiekampen
De Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV) organiseert elk jaar vijf vakantiekampen en een gezellige familiedag voor kinderen met kanker. Even geen ziekenhuis of vervelende gesprekken, maar gewoon weer even lol maken met leeftijdsgenootjes net zoals alle andere vriendjes/vriendinnetjes die niet ziek zijn.

Stichting De Natuur en Milieufederaties
Stichting De Natuur en Milieufederaties zet zich in voor mooie en duurzame provincies. In elke provincie hebben ze een professioneel bureau. De Natuur en Milieufederaties hebben ruim veertig jaar ervaring en kennis van natuur, milieu en duurzaamheid. Iedereen die zich hiervoor wil inzetten kan bij hen terecht. Met hun kennis en ervaring behartigen ze het belang van duurzaamheid, natuur en milieu. Dat doen ze door lobby, campagnes en het stimuleren van milieuvriendelijk gedrag.

Stichting Levensportret
Stichting Levensportret wil alle ongeneeslijk zieken in Nederland helpen bij het vinden van zingeving in de laatste levensfase en hun nabestaanden helpen bij de verliesverwerking. Dit doen zij door middel van het professioneel opnemen, arrangeren en beschikbaar maken van een Levensportret.

Stichting Varkens in Nood
Varkens in Nood Varkens in Nood wil een einde te maken aan het leed van varkens in de intensieve veehouderij, en varkens een leven te geven dat past bij hun natuurlijke gedrag. Varkens in Nood strijdt elke dag om de positie van varkens te verbeteren en het publiek te informeren over de misstanden in de varkensindustrie.

Stichting Week Zonder Vlees
Stichting Week Zonder Vlees voert de campagne ‘De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel’ en heeft als doel om, samen met een collectief van bedrijven in de voedingsindustrie, een wezenlijke bijdrage te leveren aan de uitdagende klimaatdoelstellingen.

Laatste nieuws

Lammert Kamphuis
Vierde Goede Doelen Lezing door Lammert Kamphuis
Willem de Feijter
Willem de Feijter directeur-bestuurder bij HandicapNL
Margreet Plug 29 klein formaat
Margreet Plug in jury DDB top 100