Waarom lid worden

Als brancheorganisatie komen wij op voor de belangen van jouw organisatie en die van de sector. Zo zijn wij hét aanspreekpunt voor overheid, politiek, belangenorganisaties en pers bij onderwerpen zoals de Giftenaftrek, Telemarketing en de Erkenningsregeling. Ook helpen we jouw organisatie bij uitdagingen in jouw vakgebied.

Samen voor een sterke sector
Als brancheorganisatie komen wij op voor de belangen van jouw organisatie en die van de sector. Zo zijn wij het aanspreekpunt voor overheid, politiek, belangenorganisaties en pers bij onderwerpen zoals de Giftenaftrek, Telemarketing en de Erkenningsregeling. En we helpen medewerkers van organisaties met verdere professionalisering op hun vakgebied. Klik op onderstaande afbeelding om meer te lezen over de voordelen van ons lidmaatschap.

Een investering in het organisatielidmaatschap verdient zich terug door:

  1. Samen sterk: Door krachten te bundelen kunnen we gezamenlijk een sterke belangenbehartiging voeren richting overheid, politiek en media.
  2. Financiële voordelen: Gratis vacatures op onze websites, voordelige inkoopafspraken met ruim 40 leveranciers en voordelige uitzendtijd op radio/tv via Socutera.
  3. Kennis delen: Je kunt je kennis vergroten op jouw vakgebied door deel te nemen aan kennissessies, workshops en webinars. Ook kun je gebruik maken van de online communities waarop je vragen kan stellen aan vakgenoten binnen het netwerk.
  4. Deskundig advies en tools: Op veel onderwerpen hebben wij een helpdesk met 20 externe deskundigen voor gratis advies. Bovendien vind je richtlijnen, handreikingen en Q&A’s via het ledendeel van de website.
  5. Profilering: gratis vermelding op www.goededoelen.nl, www.goededoelennederland.nl en in de Goede Doelen Gids.