Detron en Oaktree Group

Ledenkorting op zakelijke mobiele telefonie
Detron foto 600x300
Bedrijfsvoering & financiën CRM, Data & ICT

Detron en Oaktree Group zijn partners op het gebied van zakelijke telefonie en helpen je bij het vinden van de mobiele telefonie-oplossingen die passen bij de behoeften van jouw organisatie.

Bekijk onze inkoopafspraken

Door de opkomst van thuiswerken en hybride werken en de mogelijkheid om werktijden flexibel in te delen, moeten zakelijke telefonie-oplossingen meer dan ooit kunnen meebewegen. Ook groeit de behoefte aan het scheiden van werk- en privéverkeer.

Korting op zakelijke mobiele telefonie
Detron en Oaktree Group trekken gezamenlijk op in het leveren van producten en diensten van de drie grootste mobiele providers: KPN, Vodafone en Odido. Leden van Goede Doelen Nederland krijgen via hen korting op mobiele telefonie-oplossingen van deze drie providers.

Detron en Oaktree Group inventariseren al jouw huidige mobiele telefonie contracten, waardoor je helder inzicht krijgt in de afspraken, tarieven en looptijden. Zij adviseren je zó dat je altijd aantrekkelijke tarieven betaalt.

Over Detron en Oaktree Group
Detron en Oaktree Group zijn onafhankelijke adviseurs die samen met jouw organisatie kijken wat het beste past bij de wensen en behoeften. Detron en Oaktree Group bieden het gemak van één aanspreekpunt en nemen de communicatie met de providers zoveel mogelijk van je over.

Ledenvoordeel
Detron en Oaktree Group bieden leden lage tarieven voor zakelijke mobiele telefonie. Bekijk de tarieven en het ledenvoordeel bij de inkoopafspraak (achter de inlog).

Inkoop afspraken van Detron en Oaktree Group

Inkoopafspraak Detron en Oaktree Group