Gimd

Gimd is dé specialist en marktleider op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk.
Integriteit

Gimd biedt leden van Goede Doelen Nederland en Partos een collectief meldpunt externe vertrouwenspersonen/klokkenluidersmeldpunt.

Bekijk onze inkoopafspraken

Gimd is een brede adviesorganisatie op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk die al sinds 1970 zowel medewerkers, teams als leidinggevenden begeleidt. Er werken 125 ervaren professionals op het gebied van psychosociale begeleiding, training en advies. Gimd heeft 6 regionale vestigingen en zo’n 40 eigen gesprekslocaties, verspreid over het hele land. Het doel van Gimd is het creëren van een effectieve en plezierige werkomgeving die medewerkers energie geeft en waarin doelstellingen en drijfveren van werkgever en werknemer in balans zijn.

Gimd biedt aan leden van Goede Doelen Nederland en Partos een collectief meldpunt externe vertrouwenspersonen/klokkenluidersmeldpunt. Al zo’n veertig goede doelen nemen daaraan deel.

Daarnaast kunnen andere diensten worden afgenomen tegen gereduceerde ledentarieven, zoals mediation, opvang en begeleiding van slachtoffers van interpersoonlijke schendingen en een gecertificeerde training vertrouwenspersoon.

De medewerkers van Gimd zijn geregistreerd bij beroepsverenigingen van professionals in sociaal werk (BPSW) en Registerplein en/of bij de Landelijke Vereniging Vertrouwenspersonen (LVV). Daarnaast werken onze MfN registermediators uitsluitend volgens de richtlijnen van de Mediators Federatie Nederland (MfN).

In de samenwerking met goededoelenorganisaties gebruikt Gimd de Handreiking Integriteitssysteem als leidraad.

Ledenvoordeel

Leden betalen gereduceerde tarieven. Bekijk het ledenvoordeel bij de inkoopafspraak (achter de inlog).

Inkoop afspraken van Gimd

Inkoopafspraak Gimd