NTI Zakelijk

NTI Zakelijk biedt een breed aanbod van cursussen en opleidingen (mbo en hbo).
Opleidingen

NTI Zakelijk combineert de voordelen van thuisstudie met begeleiding, klassikaal onderwijs en e-learning. Ze bieden ruim 850 opleidingen aan: van korte cursus tot masteropleiding.

Bekijk onze inkoopafspraken

NTI Zakelijk richt zich op medewerkers van bedrijven en instellingen die een opleiding naast hun werk willen volgen. Daarnaast biedt NTI Zakelijk ook maatwerk- en in-company trajecten aan. De opleidingen van NTI worden aangeboden volgens het flexibele ‘blended learning’ concept: online als dat kan en klassikaal als dat nodig is. Zo zijn de opleidingen van NTI goed naast een baan, hobby’s en een gezin te volgen.

Voor trainingen en opleidingen van NTI Zakelijk kunnen medewerkers van onze leden die gebruik willen maken van de ledenkortingen nu terecht op nti-zakelijk.nl/goede-doelen-nederland. Je kunt je op deze pagina direct aanmelden; de ledenkorting wordt automatisch verrekend.

NTI Zakelijk is onderdeel van Salta Group (net als NCOI, Scheidegger, Computrain en SRM waar ook ledenkortingen worden gegeven).

Ledenvoordeel

Om gebruik te maken van de ledenkorting, neem je contact op met NTI Zakelijk via deze link (dus niet inschrijven via het reguliere inschrijfformulier). Dan wordt ervoor gezorgd dat de juiste kortingen worden toegepast. Bekijk het gespecificeerde ledenvoordeel bij de inkoopafspraken (achter de inlog).

Inkoop afspraken van NTI Zakelijk

Inkoopafspraak NTI Zakelijk