Renewi

Renewi is afvaldienstverlener, recycler en leverancier van hoogwaardige secundaire grondstoffen.
Renewi1259 A4
Bedrijfsvoering & financiën Facilitair

Het ingezamelde afval wordt zo hoogwaardig mogelijk gerecycled tot nieuwe grondstoffen. Zo krijgen papier/karton, PMD, kartonnen bekers, metalen, hout, kunststoffen en tal van andere materialen een tweede leven.

Bekijk onze inkoopafspraken

Hiermee wordt jaarlijks de uitstoot van ca. 1,17 miljoen ton CO2 vermeden. Op dit moment krijgt ruim 90% van het afval een nuttige toepassing als grondstof of energiebron. Daarmee levert Renewi een bijdrage aan de verduurzaming van Nederland.

Voortrekkersrol

Renewi wil een voortrekkersrol vervullen en actief zijn in het stimuleren van een circulaire economie, waarin afval niet meer bestaat. Zij investeren hiervoor in nieuwe duurzame concepten en innovaties. Zo worden diverse diensten en activiteiten ontwikkeld en aangeboden: afvalvrije werkplek, vernietiging van vertrouwelijk papier, containerdiensten voor alle soorten afval, één aanspreekpunt voor alle afvalzorgen en begeleiding bij het behalen van de eigen duurzaamheiddoelstellingen.

Renewi heeft vestigingen verspreid over heel Nederland en beschikt over 114 operationele vestigingen en bedient dagelijks circa 55.000 zakelijke klanten en ruim 1 miljoen huishoudens. Ze voeren de dienstverlening uit vanuit negen operationele gebieden met circa 1.900 bedrijfswagens. Door de landelijke dekking kunnen ze instaan voor een snelle en adequate dienstverlening voor de inzameling van diverse afvalstromen op locatie. Alle afvalstromen die op de locatie vrijkomen worden door Renewi volledig in eigen beheer ingezameld. Renewi is marktleider in de Benelux en is ook actief in Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Hongarije en Canada.

Ledenvoordeel

Leden krijgen korting op de reguliere tarieven. Bekijk het ledenvoordeel hieronder (achter de inlog).

Inkoop afspraken van Renewi

Inkoopafspraak Renewi