SRM

SRM is de grootste en meest gespecialiseerde opleider op het gebied van online marketing en communicatie in Nederland.
Opleidingen

Als onderdeel van de NCOI Groep biedt SRM ook Bachelor- en Masteropleidingen aan. Daarnaast beschikt SRM over alle belangrijke erkenningen en kwaliteitskeurmerken die in de branche relevant zijn.

Bekijk onze inkoopafspraken

Trainingen

SRM biedt diverse korte trainingen van 1 dag tot meerdere dagen om volledig vertrouwd te raken met de uiteenlopende toepassingen binnen online marketing, online communicatie en e-business. De trainingen worden verzorgd door topprofessionals uit de praktijk die zelf dagelijks werkzaam zijn. Juist het leren door te doen, het werken met gerichte oefeningen en doorgeven van ervaring is succesvol.

Korte praktijkopleidingen

Door een praktijkgerichte aanpak zorgt SRM voor een directe wisselwerking met de eigen werkomgeving. Iedere module wordt afgerond met een praktijkgerichte opdracht. Vanuit de korte modules kan men direct doorstromen in grotere leergangen om zich verder te ontwikkelen als online marketingspecialist.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor trainingen of opleidingen bij NCOI, Scheidegger, Computrain of SRM? Stuur dan een e-mail met vermelding van de gewenste opleiding, datum en aanbieder van de opleiding of training naar zakelijk@nti.nl.
De ledenkorting wordt dan automatisch verrekend.

SRM is onderdeel van Salta Group (net als NTI Zakelijk, NCOI, Scheidegger en Computrain waar ook ledenkortingen worden gegeven).

Ledenvoordeel

Bekijk het ledenvoordeel achter de inlog.

Inkoop afspraken van SRM

Inkoopafspraak SRM Opleidingen