Compacte Goede doelen gids zomer 2023 gereed

Rond de zomer van 2023 verschijnt er weer een nieuwe gedrukte en digitale uitgave van de Goede Doelen Gids. Leden en aspirant-leden van Goede Doelen Nederland worden zoals altijd gratis opgenomen in de gids. De laatste editie verscheen in de zomer van 2020.

Vorm en inhoud
De goede doelen gids bevat naast alle leden van Goede Doelen Nederland, algemene en actuele informatie over schenken en nalaten aan goede doelen. Met de gids willen we mensen en goede doelen met hetzelfde ideaal met elkaar in contact brengen.

De gids, anders dan de vorige edities, bevat dit keer uitsluitend informatie over onze leden. De informatie over ieder lid is ook beknopter. Daarom kan de gids compacter vormgegeven worden.

Verspreiding
De gids wordt digitaal verspreid onder leden, relaties en charity desks van banken. Alle notariskantoren in Nederland (ruim 1.000) ontvangen twee gedrukte exemplaren. Daarnaast wordt de gids op diverse websites geplaatst zoals Netwerknotarissen.nl, goededoelen.nl, goededoelennederland.nl en TestamentTest.nl. Ook de 150 kantoren van Netwerk Notarissen (150 vestigingen, 600 notarissen) krijgen de mogelijkheid de digitale Goede Doelen Gids op hun website te plaatsen.


Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk
Michell Hogendorp Expert Masterclass Kanaalmanagement
Eerste twee Masterclasses Fondsenwerving succesvol afgerond
Marketing & fondsenwerving