Graydon: nieuwe inkoopsamenwerking voor leden

Per 1 juli zijn wij een inkoopsamenwerking aangegaan met Graydon. Dit betekent dat we speciale tarieven overeen zijn gekomen, waar jij als lid gebruik van kunt maken.

Graydon is een aanbieder van informatie over o.a. de kredietwaardigheid van bedrijven. Zij zetten grote hoeveelheden data uit diverse bronnen om naar concrete informatie en rapportages. Op basis van deze informatie kun je nagaan of leveranciers waarmee je samenwerkt financieel gezond zijn. De informatie helpt je om betere zakelijke beslissingen te nemen.

Diverse goede doelen maken al gebruik van de diensten van Graydon. De tarieven die we nu overeen zijn gekomen liggen tussen de 7 en 10% lager dan je huidige tarieven (en tenminste 20% onder de reguliere tarieven).

Als je al klant bent bij Graydon, dan raad ik je aan om contact met je contactpersoon bij Graydon op te nemen om ervoor te zorgen dat deze tarieven ook voor jou gelden.

Wil je meer weten over Graydon, hun diensten en hun tarieven voor leden, dan kun je deze hier vinden. In het najaar zullen we samen met Graydon een kennismakingsbijeenkomst organiseren.

Laatste ledenberichten

Factsheet inkoop 2023 740x320
Jaaroverzicht: inkoopafspraken 2023
Inkoop
Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland