Graydon: nieuwe inkoopsamenwerking voor leden

Per 1 juli zijn wij een inkoopsamenwerking aangegaan met Graydon. Dit betekent dat we speciale tarieven overeen zijn gekomen, waar jij als lid gebruik van kunt maken.

Graydon is een aanbieder van informatie over o.a. de kredietwaardigheid van bedrijven. Zij zetten grote hoeveelheden data uit diverse bronnen om naar concrete informatie en rapportages. Op basis van deze informatie kun je nagaan of leveranciers waarmee je samenwerkt financieel gezond zijn. De informatie helpt je om betere zakelijke beslissingen te nemen.

Diverse goede doelen maken al gebruik van de diensten van Graydon. De tarieven die we nu overeen zijn gekomen liggen tussen de 7 en 10% lager dan je huidige tarieven (en tenminste 20% onder de reguliere tarieven).

Als je al klant bent bij Graydon, dan raad ik je aan om contact met je contactpersoon bij Graydon op te nemen om ervoor te zorgen dat deze tarieven ook voor jou gelden.

Wil je meer weten over Graydon, hun diensten en hun tarieven voor leden, dan kun je deze hier vinden. In het najaar zullen we samen met Graydon een kennismakingsbijeenkomst organiseren.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk
Michell Hogendorp Expert Masterclass Kanaalmanagement
Eerste twee Masterclasses Fondsenwerving succesvol afgerond
Marketing & fondsenwerving