Marketing & fondsenwerving

Han Valk: nieuwe Helpdesk deskundige

Han Valk is sinds kort de Helpdesk deskundige van Goede Doelen Nederland op het thema (inter)nationale vermogensfondsen en institutionele donoren. Han Valk is oprichter en senior consultant bij HVFC International. De organisatie werkt vanuit Nederland en de Verenigde Staten (HVFC USA, Inc). HVFC International werkt samen met impact gedreven organisaties om hun inkomsten te diversifiëren, hun impact te vergroten en om de interne capaciteit verder te ontwikkelen.

Han Valk is sinds kort de Helpdesk deskundige van Goede Doelen Nederland op het thema (inter)nationale vermogensfondsen en institutionele donoren.

Han Valk is oprichter en senior consultant bij HVFC International. De organisatie werkt vanuit Nederland en de Verenigde Staten (HVFC USA, Inc). HVFC International werkt samen met impact gedreven organisaties om hun inkomsten te diversifiëren, hun impact te vergroten en om de interne capaciteit verder te ontwikkelen. Han is ongeveer 20 jaar actief als fondsenwerver op de markt van (inter)nationale vermogensfondsen en institutionele donoren en zet zich sinds kort op dat onderwerp in voor de Helpdesk van Goede Doelen Nederland. Leden van Goede Doelen Nederland kunnen vragen stellen aan Han of zijn collega’s via de Helpdesk.

Voordat Han bij HVFC aan de slag ging was hij werkzaam als hoofd fondsenwerving bij Fairfood, KNCV Tuberculosefonds en bij ICCO.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk