Introductie gratis leerportaal Schouten & Nelissen

Onze bestaande inkoopsamenwerking met Schouten & Nelissen is uitgebreid met het Develop Yourself leerportaal. Via dit online leerportaal hebben medewerkers op één plek zicht op het opleidingsaanbod van meer dan 50 opleidingsinstituten. De implementatie en het gebruik van het portaal zijn gratis voor leden van Goede Doelen Nederland. Het leerportaal wordt daarbij op maat gemaakt.

Het portaal is ingedeeld in 19 categorieën (waaronder arbo & veiligheid, projectmanagement, marketing, juridisch) met minimaal 3 aanbieders per categorie. De trainingen van Schouten & Nelissen zijn via het portaal beschikbaar met 12% korting. De trainingen van andere aanbieders worden aangeboden met 7,5% korting.

Hoe werkt het
Als je ervoor kiest om gebruik te maken van het leerportaal dan gaat Suzanne Kun, Delivery Manager van Schouten & Nelissen, met jou aan de slag om het portaal op maat in te richten. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de trainingen die je de medewerkers aanbiedt, de autorisatieflow, de ‘look & feel’ en het dashboard. Als je zelf interne trainingen wilt toevoegen aan het aanbod, is dat mogelijk. Om dat te leren is één dag training inbegrepen. Aan leden met minder dan 80 medewerkers wordt het leerportaal in meer gestandaardiseerde vorm aangeboden.

Medewerkers krijgen elk een eigen account en kunnen zich zelf inschrijven voor een cursus, training of opleiding. Als een medewerker zich heeft ingeschreven ontvangt de leidinggevende en/of HR een autorisatieverzoek. Na autorisatie wordt automatisch een opdracht naar de opleider gemaild.

Na implementatie blijft de supportdesk van Develop Yourself tijdens werkdagen beschikbaar om te helpen bij technische vragen en je contactpersoon van Schouten & Nelissen zal tweemaal per jaar met je meekijken of alles nog naar tevredenheid is ingericht.

De factuur die je van de opleider ontvangt kun je controleren met behulp van het rapportage dashboard. Van Schouten & Nelissen ontvang je, indien gewenst, maandelijks een doorbelastingsbestand om de kosten naar de juiste kostenplaatsen en afdelingen door te belasten. Opleidingsbudgetten kunnen ingesteld worden in het leerportaal. Medewerkers zien dan precies hoeveel budget er verbruikt is en hoeveel er nog over is.

Het systeem biedt tevens diverse mogelijkheden voor het maken van rapportages, bijvoorbeeld de inschrijvingen en kosten per afdeling.

Informatiebijeenkomst
In het najaar zal er een informatiebijeenkomst plaatsvinden, waarbij Schouten & Nelissen de dienstverlening verder toelicht en het Develop Yourself leerportaal demonstreert. Een uitnodiging met nadere informatie hierover volgt. Wil je graag op korte termijn meer informatie, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Stuur dan een mail naar s.kun@archipel.academy of bel naar 06 - 22 23 38 60.

Laatste ledenberichten

Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland
Account GDN
Heb jij je account op onze website al persoonlijk gemaakt?