IPB-korting op leergang ‘De Professionele Company Secretary / Bestuurssecretaris’

Governance University biedt de leden van de secretarissenkring van Goede Doelen Nederland een zogenaamde IPB-korting op de leergang ‘De Professionele Company Secretary / Bestuurssecretaris’. IPB staat voor ‘Indien plaats beschikbaar’. Wanneer je van dit aanbod gebruik maakt, krijg je -als er plaats beschikbaar is- 50% korting op de deelnamefee (niet i.c.m. andere kortingen). Let op: de cursusbedragen zijn excl. btw! Geïnteresseerde leden kunnen zich gewoon aanmelden.

Governance University biedt de leden van de secretarissenkring van Goede Doelen Nederland een zogenaamde IPB-korting op de leergang ‘De Professionele Company Secretary / Bestuurssecretaris’. IPB staat voor ‘Indien plaats beschikbaar’.

Wanneer je van dit aanbod gebruik maakt, krijg je -als er plaats beschikbaar is- 50% korting op de deelnamefee (niet i.c.m. andere kortingen). Let op: de cursusbedragen zijn excl. btw!

Geïnteresseerde leden kunnen zich gewoon aanmelden. Zorg dat je bij de opmerkingenbox ‘IPB’ vermeldt. Governance University laat twee weken voorafgaand aan het programma weten of je geplaatst bent.

De leergang omvat een vijfdaags verdiepingsprogramma voor zowel de corporate secretary / bestuurssecretaris in de private (beursgenoteerd/niet-beursgenoteerd) als de (semi) publieke sector. Het is een programma met vele alumni, dat de secretaris in staat stelt meer inzicht, kennis en vaardigheden te verwerven en daarmee meer uit hun rol te halen.

Kijk hier voor alle informatie over de leergang.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk