Korting op werknemersonderzoek en talentscans bij Schouten & Nelissen

Leden krijgen voortaan korting op werknemersonderzoek en scans bij Realise, dochteronderneming van Schouten & Nelissen. Met een medewerkersonderzoek krijg je inzicht in de werkbeleving van medewerkers. Realise brengt met de competentiescans en talentmetingen de leer- en ontwikkelbehoefte van medewerkers in kaart en meet het effect van trainingen en opleidingen. Ook is het mogelijk om, met ledenkorting, korte effectieve interventies in te zetten in de vorm van activatieworkshops.

Leden krijgen voortaan korting op werknemersonderzoek en scans bij Realise, dochteronderneming van Schouten & Nelissen. Met een medewerkersonderzoek krijg je inzicht in de werkbeleving van medewerkers. Realise brengt met de competentiescans en talentmetingen de leer- en ontwikkelbehoefte van medewerkers in kaart en meet het effect van trainingen en opleidingen.

Ook is het mogelijk om, met ledenkorting, korte effectieve interventies in te zetten in de vorm van activatieworkshops. Deze geven een boost aan vitaliteit, werkgeluk en (duurzame) inzetbaarheid van medewerkers.

Door continu in verbinding te blijven met medewerkers, creëer je een vitale organisatie waarin mensen werken vanuit hun talent. Het is belangrijk om continu op onderzoek uit te gaan, hiervan te leren en te blijven bijsturen. De onderzoeken van Realise geven strategische stuurinformatie en stimuleren medewerkers en leidinggevenden om zelf hun ontwikkeling vorm te geven.

Je kunt hier meer lezen over de onderzoeken en scans van Realise. Daar vind je ook alle ledenkortingen bij Realise (achter de inlog).

Schouten & Nelissen is partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op trainingen en opleidingen en nu ook op werknemersonderzoeken. Wil je meer weten over de onderzoeken en scans van Realise? Neem dan contact op met Suzanne Donders via 0418 - 688 688.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk