Kosteloos ontwikkeladvies voor medewerkers 45+

Even stil staan bij het werk en de persoonlijke ontwikkeling. Ongeacht in welke situatie een medewerker zich bevindt, is dit in het kader van talentmanagement en duurzame inzetbaarheid altijd goed om te doen!

Sinds enige tijd bestaat de mogelijkheid om medewerkers van 45 jaar en ouder kosteloos door een loopbaanadviseur te laten ondersteunen. Het betreft de z.g. tijdelijke subsidieregeling Ontwikkeladvies vijfenveertigplussers van het ministerie van SZW. Het doel is dat medewerkers inzicht krijgen in hun competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden, zodat ze op basis daarvan zelf de regie kunnen nemen over hun ontwikkeling en inzetbaarheid. Per medewerker is hiervoor een bedrag van €600 beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over de regeling.

De ontwikkeladviestrajecten worden uitgevoerd door Diederik van Dorth, loopbaanadviseur en verbonden aan het loopbaanplatform van Goede Doelen Nederland. Hij verzorgt ook de administratieve afhandeling en verantwoording naar het ministerie van SZW. Je hebt daar als verantwoordelijke HRM dus verder geen omkijken naar.

Is deze regeling interessant voor een of meer van jouw medewerkers of wil je hierover meer weten, neem dan contact op met Diederik via 06 - 53 86 27 88 of info@diederikvandorth.nl. Uiteraard kan de medewerker ook zelf contact opnemen.

Let op: het budget van het ministerie is niet onbeperkt. Verwacht wordt dat de subsidiepot rond of na de zomer leeg is. Wacht dus niet te lang met de aanvraag!

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk
Michell Hogendorp Expert Masterclass Kanaalmanagement
Eerste twee Masterclasses Fondsenwerving succesvol afgerond
Marketing & fondsenwerving