Mini-symposium ‘Dag van de Vrijwilliger’

Onze strategisch partner ABN AMRO organiseert samen met lidorganisatie Oranje Fonds en met Social Finance NL en Maatschappelijke Diensttijd (MDT) op vrijdag 6 december het mini-symposium ‘Dag van de Vrijwilliger’. Ze bekijken de waarde van de vrijwilliger door de ogen van de filantropie, het bedrijfsleven en jongeren.

Onze strategisch partner ABN AMRO organiseert samen met lidorganisatie Oranje Fonds en met Social Finance NL en Maatschappelijke Diensttijd (MDT) op vrijdag 6 december het mini-symposium ‘Dag van de Vrijwilliger’.

Ze bekijken de waarde van de vrijwilliger door de ogen van de filantropie, het bedrijfsleven en jongeren. Na de inloop met lunch, zal Professor Lucas Meijs een korte lezing geven ‘Zorgen voor morgen: een lange termijn visie op vrijwillige energie’. Daarna zijn er tal van workshops. Staatssecretaris Paul Blokhuis sluit af.

Klik hier voor het volledige programma.

Wanneer: Vrijdag 6 december van 12.00 tot 16.00 met na afloop een borrel
Waar: CIRCL, Gustav Mahlerlaan 10B, Amsterdam
Aanmelden kan via: astrid.verhagen@nl.abnamro.com onder vermelding van ‘Dag van de Vrijwilliger’

Wil je gebruik maken van de parkeergelegenheid onder het hoofdkantoor van ABN AMRO (Gustav Mahlerlaan 10) dan kun je dat bij jouw aanmelding kenbaar maken onder vermelding van je kenteken.
Er is echter slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop