Neem gratis deel aan Fundraising Online op 29 en 30 april    

Fundraising Online biedt waardevolle inzichten, tools en ideeën over hoe individuen en organisaties kunnen innoveren en hun inspanningen op het gebied van sociale verandering in de digitale wereld kunnen versnellen. Internationale sprekers, experts op het gebied van fondsenwerving, delen hun kennis en ervaringen. Fundraising Online is een gratis online conferentie van The Resource Alliance, de organisator van de International Fundraising Conference (IFC).

Fundraising Online biedt waardevolle inzichten, tools en ideeën over hoe individuen en organisaties kunnen innoveren en hun inspanningen op het gebied van sociale verandering in de digitale wereld kunnen versnellen. Internationale sprekers, experts op het gebied van fondsenwerving, delen hun kennis en ervaringen.

Fundraising Online is een gratis online conferentie van The Resource Alliance, de organisator van de International Fundraising Conference (IFC). Deze conferentie vindt elk najaar in Noordwijk plaats.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Sinds 2019 organiseren wij jaarlijks samen met The Resource Alliance het IFC taster event in Amsterdam. De datum en vorm voor de editie van dit jaar staan nog niet vast. Zodra meer bekend is, communiceren wij daarover.

Laatste ledenberichten

Tweedekamer
Consumentenagenda van de minister van EZK
Communities 2
Maak gebruik van onze communities
Kantoor
Op zoek naar nieuwe huurruimte?