Nieuwe huisstijl voor Socutera

Socutera is per 7 januari 2023 op NPO te zien met een nieuwe huisstijl en daar zijn wij trots op! Het logo en de leader hebben na tien jaar een mooi nieuw jasje gekregen.

Uit onderzoek dat FMA voor ons deed in 2021, kwam naar voren dat de Socutera huisstijl wel een update kon gebruiken. Bureau IDD heeft dit in nauwe samenwerking met ons ontwikkeld. De herkenbare oranje kleur en ‘blokjes’ zijn behouden, maar hebben een modernere vormgeving gekregen. Ook de Socutera-tune kreeg een update, met nieuwe muziek en voice-over. In de nieuwe vormgeving wordt benadrukt dat organisaties die uitzenden bij Socutera, CBF-Erkende goede doelen zijn.

De leader start met beelden van vier van onze leden die regelmatig bij Socutera uitzenden: Edukans, World Animal Protection, Stichting Vrienden van het Herseninstituut en Jantje Beton. Positieve beelden die de impact van hun werk laten zien. We willen deze organisaties hierbij bedanken voor het aanleveren van de mooie beelden! Om de diversiteit van Socutera te laten zien, zullen we deze afbeeldingen met de tijd afwisselen met beeld van andere Socutera-deelnemers.

Edukans

World Animal Protection

Stichting Vrienden van het Herseninstituut – Hersenvrienden.nl (fotograaf: Marieke de Lorijn)

Jantje Beton

Laatste ledenberichten

Tweedekamer
Consumentenagenda van de minister van EZK
Communities 2
Maak gebruik van onze communities
Kantoor
Op zoek naar nieuwe huurruimte?