Inkoop

Nieuwe inkoopsamenwerking: We Know Public

We know public logo 740x320

Ben je op zoek naar een professional op het gebied van marketing, communicatie, digital of data? Leden krijgen voortaan korting bij We Know Public.

Goede Doelen Nederland is een inkoopsamenwerking aangegaan met We Know Public, recruitmentorganisatie voor maatschappelijke organisaties en gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in communicatie, marketing en fondsenwerving. Zij bemiddelen in zowel vaste banen als interim-opdrachten. Onze leden betalen voortaan lagere tarieven voor werving en selectie als ze via We Know Public een vacature invullen en ontvangen extra, gratis voordelen.

We Know Public heeft al diverse goede doelen geholpen met de invulling van vacatures. Zij hebben ons, via een referentie, laten weten dat ze tevreden zijn over de kwaliteit van en samenwerking met We Know Public.

Lees meer over We Know Public, hun diensten en tarieven en kortingen (deze zijn uitsluitend toegankelijk voor leden achter de inlog). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joep van de Voort van We Know Public via 023 - 200 01 00.

Goede Doelen Nederland heeft met bijna 50 leveranciers ledenvoordeel afgesproken. Deze voordelen zijn exclusief toegankelijk voor leden. Lees meer over de inkoopafspraken, verdeeld over 10 categorieën. Tarieven en kortingen staan meestal achter de inlog, alleen toegankelijk voor leden.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk