Marketing & fondsenwerving

Noteer alvast in je agenda: 8 november Kennisfestival

Kennisfestival740x320

Het Kennisfestival is hét evenement exclusief voor onze leden en branchegenoten waar je kennis deelt en inspiratie opdoet. Inschrijving is gratis en start na de zomervakantie.

Reserveer deze datum alvast in je agenda!
Of je nu werkzaam bent bij een klein of een groot goed doel of ergens daartussenin, of je een doorgewinterde professional bent of juist aan het begin van je carrière staat, er is altijd iets te leren en te ontdekken. Het Kennisfestival is gratis toegankelijk en exclusief voor al onze leden en aangesloten branchegenoten.

Wanneer: 8 november 2023
Tijd: 13:00 - 17:00 uur
Waar: Bibliotheek Utrecht Neude

Het programma wordt geopend door niemand minder dan Marc van Eck, een gerenommeerd spreker en autoriteit op het gebied van merkpositionering en communicatie. Daarnaast is er een zorgvuldig samengesteld programma van workshops en presentaties van sprekers die hun expertise delen op uiteenlopende relevante onderwerpen. Zodra er meer bekend is over de workshops en andere sprekers vind je dat hier.

Het Kennisfestival is de perfecte gelegenheid om je kennis en vaardigheden te vergroten, nieuwe ideeën op te doen en samen te werken aan een betere toekomst. Ben jij op zoek naar praktische kennis die jou verder kan helpen in je werk? Dan is het zeker de moeite waard dit evenement bij te wonen! De inschrijving start ná de zomervakantie.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk