Marketing & fondsenwerving

Noteer alvast in je agenda: 8 november Kennisfestival

Kennisfestival740x320

Het Kennisfestival is hét evenement exclusief voor onze leden en branchegenoten waar je kennis deelt en inspiratie opdoet. Inschrijving is gratis en start na de zomervakantie.

Reserveer deze datum alvast in je agenda!
Of je nu werkzaam bent bij een klein of een groot goed doel of ergens daartussenin, of je een doorgewinterde professional bent of juist aan het begin van je carrière staat, er is altijd iets te leren en te ontdekken. Het Kennisfestival is gratis toegankelijk en exclusief voor al onze leden en aangesloten branchegenoten.

Wanneer: 8 november 2023
Tijd: 13:00 - 17:00 uur
Waar: Bibliotheek Utrecht Neude

Het programma wordt geopend door niemand minder dan Marc van Eck, een gerenommeerd spreker en autoriteit op het gebied van merkpositionering en communicatie. Daarnaast is er een zorgvuldig samengesteld programma van workshops en presentaties van sprekers die hun expertise delen op uiteenlopende relevante onderwerpen. Zodra er meer bekend is over de workshops en andere sprekers vind je dat hier.

Het Kennisfestival is de perfecte gelegenheid om je kennis en vaardigheden te vergroten, nieuwe ideeën op te doen en samen te werken aan een betere toekomst. Ben jij op zoek naar praktische kennis die jou verder kan helpen in je werk? Dan is het zeker de moeite waard dit evenement bij te wonen! De inschrijving start ná de zomervakantie.

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop