Online versie aangeboden van ‘Workshop doelrealisatie voor gevorderden’

Meld je aan voor de online versie van ‘Workshop doelrealisatie voor gevorderden’ op 23 april a.s. van 13:00 - 16:00 uur (wordt eventueel verschoven naar 14 – 17 uur).

De workshop doelrealisatie die in samenwerking met MDF Nederland werd ontwikkeld, wordt nu online aangeboden. De workshop gaat over monitoring en evaluatie van de ToC. En is bestemd voor diegenen die al ervaring hebben met een ToC en er ook al mee werken bijvoorbeeld voor het maken van beleidsplannen, uitwerken van programma’s of het opzetten van projecten. Hiervoor is een vragen-sessie ontwikkeld zodat je aan de slag kunt met specifiek jouw M&E-vragen bij het werken met een ToC.

Deelnemers wordt gevraagd om vooraf hun ToC te delen met MDF en de andere deelnemers èn om een aantal vragen te formuleren en vooraf toe te zenden. Dat kunnen vragen zijn op het gebied van M&E bijvoorbeeld over het ontwikkelen van de juiste indicatoren, maar ook over de meest geschikte methoden om te evalueren op impactniveau e.d. Op basis van dit materiaal wordt de workshop ingevuld.

De workshop wordt geleid door Niek Bakker van MDF; ook zullen Anne-Marie van Raalten van MDF en Adriaan Korevaar van Shape your world aanwezig zijn om deel te nemen aan de interactie.

Vereisten voor deelname zijn: er is een ToC en je hebt vragen op het gebied van werken met je ToC èn je wilt deze delen met andere deelnemers.

De kosten voor leden zijn € 135,- per workshop en voor niet-leden € 155, -.

Je kunt je aanmelden via aanmelden@goededoelennederland.nl.

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop