Opleiding ‘Meer impact in 6 weken’: schrijf je in!

Wil jij leren wat impact precies is, hoe je erop kan sturen en het kan meten? De laagdrempelige online opleiding Meer impact in 6 weken! kan je daarbij helpen. Met video’s, concrete casussen en een werkboek ga je zelf aan de slag. Inclusief twee live online sessies om je verder op weg te helpen, waarin je al je vragen kunt stellen.

Deze opleiding bieden we - in het kader van de Impact Challenge - in samenwerking met Avance aan. Leden krijgen een korting van €100,-. En een extra masterclass over hoe je je collega’s meekrijgt in impactgericht werken, zodat je organisatie meer verschil kan maken. De kick-off sessie is op 1 oktober, zo ben je precies op tijd ‘impact ready’ voor het event van de Impact Challenge op 19 november*.

Word jij hier enthousiast van? Klik dan door voor meer informatie: https://impactcampus.nl/online-training-impact-denken/.
Je kunt je opgeven via de ‘Ik meld me aan’-button in de link hierboven en gebruik de kortingscode ‘impactchallenge2021’.

Voor vragen kun je een mailtje sturen naar avance@digipublic.nl

*Toch liever later beginnen? De code is geldig t/m 30 november

Benieuwd wat Goede Doelen Nederland nog meer biedt op het gebied van impactgericht werken? Kijk in onze agenda van Academie.

Laatste ledenberichten

Factsheet inkoop 2023 740x320
Jaaroverzicht: inkoopafspraken 2023
Inkoop
Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland