Samenvoeging van de postnetwerken van Sandd en PostNL

De staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft de samenvoeging van de postnetwerken van Sandd en PostNL op 27 september goedgekeurd. Omdat ook is voldaan aan de overige transactievoorwaarden gaat PostNL alle aandelen van Sandd overnemen. PostNL verwacht de integratie van de beide netwerken in het eerste halfjaar van 2020 af te kunnen ronden.

De staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft de samenvoeging van de postnetwerken van Sandd en PostNL op 27 september goedgekeurd. Omdat ook is voldaan aan de overige transactievoorwaarden gaat PostNL alle aandelen van Sandd overnemen. PostNL verwacht de integratie van de beide netwerken in het eerste halfjaar van 2020 af te kunnen ronden. In de komende maanden worden, in overleg met de klanten van Sandd, de volumes gefaseerd opgenomen in het netwerk van PostNL. Het grootste deel van de migratie zal begin 2020 plaatsvinden. Na de samenvoeging van netwerken wordt afscheid genomen van het merk Sandd.

Klanten van Sandd
Voor klanten van Sandd verandert er op dit moment nog niets. Je kunt post bij Sandd blijven aanbieden zoals je gewend bent. PostNL zal spoedig contact opnemen met de klanten van Sandd.
Voor vragen kan je contact opnemen met je vaste accountmanager bij Sandd.

Laatste ledenberichten

Banner ledenbercht cybersecurity handreiking
Handreiking Cybersecurity gepubliceerd
Bedrijfsvoering & financiën
Schrijvenop glas unsplash
Veel belangstelling voor training financials
Bedrijfsvoering & financiën
3 F Academy logo 700x300
Aanbod 3F-Academy voorjaar 2024
Inkoop