Schrijf je nu in voor het Impact Event 29 maart

Op vrijdag 29 maart 2019 vindt het tweede Impact Event plaats. Het Impact Event is onderdeel van de Impact Challenge en een sectorbreed initiatief van onder andere Goede Doelen Nederland.
Met de Impact Challenge dagen we elkaar uit en inspireren we elkaar om onze impact te vergroten en beter zichtbaar te maken. Ook tijdens dit tweede event staat samen leren centraal.

Het Event wordt geleid door presentator Farid Tabarki met toonaangevende internationale sprekers, en veel discussie. We bespreken nieuwe inzichten en uitdagingen rondom impactgericht werken. Ook wordt dit jaar de allereerste Impact Award uitgereikt: een ontwikkelprijs voor goededoelenorganisaties die een grote ontwikkelingen laten zien en kennis en ervaringen willen delen rondom impactgericht werken. Samen met een vakjury kiest het publiek live de winnaar van de Impact Challenge Award 2019.

MEER INFORMATIE
Over het Event en het programma klik hier
Over de Impact Award klik hier

Heb je geen individuele uitnodiging gehad? Aanmelden kan via secretariaat@impact-challenge.nl

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: vrijdag 29 maart 2019
Locatie: hoofdkantoor ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10 Amsterdam.
Tijd: start 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur) tot 13.00 uur met aansluitend een vegetarische lunch. Afronding 13.45 uur.
Voor wie: directeuren en medewerkers betrokken bij impact.
Kosten: voor kleine organisaties € 35,- (A- en B-categorie) en voor grotere organisaties € 60,- (C- en D-categorie).

De Impact Challenge is een gezamenlijk initiatief van de Nierstichting, Stichting AAP, Plan International Nederland. Amref Flying Doctors, de Natuur en Milieufederaties, Simavi, The Hunger Project, Humanitas, Longfonds, Vogelbescherming Nederland, Heifer, HandicapNL, Stichting Homeplan, de Hartstichting, de brancheorganisaties Goede Doelen Nederland en Partos, de kennispartners Impact Centre Erasmus en PwC, en Toezichthouder CBF. ABN AMRO is partner van de Impact Challenge. De Impact Challenge wordt ondersteund door de Nederlandse Postcode Loterij en mede mogelijk gemaakt door de consultants van Avance Impact, MDF, Sinzer, Shape Your World.

Laatste ledenberichten

Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland
Account GDN
Heb jij je account op onze website al persoonlijk gemaakt?